Kullar Hacı Mustafa Özsoy İlkokulu

WEB https://kullarhacimustafaozsoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yaylacık Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi No124/1 Başiskele/KOCAELİ
VİZYON : Milli kültürünü özümsemiş, milletinin mazisiyle gurur duyan ve geleceğe geçmişini hatırlayarak bakan, her türlü başarıda sınır tanımayan, standartlar üstü model bir okul olmak.
MİSYON : • 1- Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • 2- Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • 3- Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar • yetiştirmek için varız. • 4- Çevremize de eğitim vermek için varız. • 5- Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • 6- Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati: 09:10 Ders Bitiş Saati: 14:35
Servis : Servis Yok. Okulumuz alım bölgemizde yürüme mesafesinde.
Ulaşım : Kocaeli Meslek Yüksek Okulu otobüsleri, Yuvacık otobüsleri. İzmit Batı Terminalinden hareket eden 611 Numaralı hat otobüsü okulumuz önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Yaylacık Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi No:124 BAŞİSKELE / KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 9 km , ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi,basketbol